fredag 1. april 2011

Bjørn*2

Borzoo startet sin sykehuskarriere på bånn. Han begynte faktisk som oppvaskhjep på et mentalsykehus. Når skiftet var ferdig pleide han å spille kort eller sjakk med pasientene, med ordre fra høyeste hold om å tape hver gang. Ofte spilte han sjakk med en stor og røslig kar som het Bjørn. Han elsket å spille med Borzoo og drakk konstant på dessertvin.
En dag Borzoo hadde fri, fikk han en telefon fra politiet om å komme til en park. Og synet som møtte ham der var en nesten naken Bjørn med en flaske dessertvin i hånden som folangte å spille sjakk med Borzoo. Han hadde et voldsomt styr med å overtale Bjørn, som stod der i bare underbuksene, om å bli med tilbake til sykehuset, men til slutt gikk det greit.
Den egentlige jobben, var jo som sagt på kjøkkenet på sykehuset og da helst i oppvasken. Hver dag kom det inn store kontainere med mat og det var viktig å få kastet allt om kvelden når man gikk hjem så det ikke skulle lukte. En dag Borzoo kom på jobb luktet det noe helt forferdelig. Han kunne ikke forstå hva det var, men luktet seg fram til at det kom fra kjøleskapet. Der låg det en ostebit som stinket skikkelig, så Borzoo kastet den.
Senere kom en sykepleier også ved navn Bjørn inn og lette etter osten sin. Han spurte Borzoo hvor den var og Borzoo svarte som sant var at den hadde han kastet fordi den var gammel og luktet dårlig. Da svarte Bjørn at det var en spesiell type ost som heter Gammelost og den skal være sånn. Du vet Borzoo, sa han: Gammel ost og flikkans lilla, smakar gått men luktar illa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar