fredag 4. mars 2011

En date for 10

I 2006 reiste vi på en fantastisk tur til Thailand. Tilfeldighetene gjorde at vi var ca 10 norske personer som reiste i samme sightseeing buss rundt i Bangkok, som også havnet på samme hotell i Phuket. Og siden vi allerede hadde blitt godt kjent i Bangkok, bestemte vi oss for å reise runt i Phuket sammen også. Vi fant venner for livet der nede.
Ett av parene hadde med sin datter på 18 år og en dag kom en søt thailandsk gutt bort til faren og spurte om han kunne gå på date med datteren. Til datterens store skrekk, svarte faren ja, men at også han og kona måtte få være med.  Dette var nok en strek i regningen for gutten, men han kunne ikke gjøre annet enn å si at det var ok.
Datteren hadde selvfølgelig ikke lyst til dette og inviterte med seg resten av norskegjengen der nede pluss to eldre danske damer. Så da thailenderen sto fint oppstillt utenfor hotellet, var det ikke fritt for at gjeipen hang litt da det dukket opp en hel haug skandinaver som ville være med på date. Han tok det heldigvis med fatning og ringte restauranten for å bestille større bord.
Mens vi satt og spiste kom det en dame kledd i typiske klær fra fjellene i Thailand inn for å selge smykker. Ingen ville ha smykker, men alle ble vilt begiestret for hatten som hun hadde på seg. Den ville passe perfekt til Borzoos indianske utseende. Så vi ovetalte henne til å selge oss den.
Senere på kvelden fortsatte vi daten eller partyet som det nå var gått over til å bli, nede på stranden. Og vi fant ut at vi ville opptre med forskjellige innslag der nede. Jeg sjonglerte med et tau med flammer på, og det var mer eller mindre vellykket. Helst mindre vil jeg si. Så skulle Borzoo og en av gutta opptre med et musikalsk innslag. Den andre fyren kunne et triks der han lagde en hul lyd ved at kan klappet med hendene forran munnen og Borzoo skulle synge til. Borzoo er komplett tonedøv, og stemte i med Bæ, bæ vita lam, har du någon ull , totalt uten melodi og fortsatte med Santa Lucia, fortsatt uten noen form for melodi, men uansett ganske lik den første . Vi lo så vi grein, mens de andre svenske som var i baren ikke engang oppfattet at det var en sang, og bare så rart på oss. Den stakkars thailandske gutten takket forsiktig for seg og pustet nok lettet ut for at den verste daten ever var over.

1 kommentar:

  1. Lars j. Hagen04 mars, 2011

    Dette var en av de artigste kvelden i mitt liv. Helt utrolig. En smule drita, men show det laget vi. Håper vi får mulighet til å møtes om ikke så lenge.

    SvarSlett