fredag 25. mars 2011

På fødeavdelingen

På fødeavdelingen skjer det mye rart. Litt forvirring og litt fanteri, men heldigvis mest fantastiske øyeblikk. Det var for eksempel en innvandrerdame som kom til føden med blødning. Borzoo undersøkte henne og fant ut at blødningen kom fra morkaken. Han forklarte kvinnen at en bit av morkaken satt fast og at det var derfor hun blødde. Kvinnen ringte så hjem til sin mor og fortalte at en bit av den kaken som hun hadde spist hjemme hos henne satt fast og hadde forårsaket blødningen og gav all skyld til moren for at ting nesten hadde gått galt.
En annen gang kom det inn en kvinne som hadde blitt gravid selv om hun hadde spiral. Og etter at hun hadde fødd barnet, lette Borzoo etter spiralen. Vanligvis er den i morkaken, og der fant han også denne. Han tok spiralen ut av morkaken og la den diskret i hånden på det nyfødte barnet og la så barnet på magen til moren. Deretter åpnet han "forskrekket" barnets hånd, tok ut spiralen og sa til den nybakte moren at det er ikke rart at du ble gravid, han hadde jo spiralen i hånden! Og forvirret som moren var, trodde hun på dette og ringte hjem og fortalte hvordan hun hadde blitt gravid.
Det er ikke bare pasientene som blir satt ut av Borzoo, av og til er det han som blir satt litt ut. Som for eksempel den gangen det kom inn en fødende kvinne som hadde tatovert et edderkoppspinn på innsiden av låret og ved hver pressrie så det ut som om edderkoppen krøp ut og inn av skjedeåpningen. Da ble det litt vanskelig å holde fokuset på rett plass selv for ham.

1 kommentar:

  1. Kom tilfeldig over bloggen din, og har lest litt.
    Dette innlegget gav meg en god latter - Tusen takk :-)
    Håper på mange flere historier i framtiden :-)

    SvarSlett