søndag 6. mars 2011

Ungdomsmottaket

Som jordmor har Borzoo også jobbet på Ungdomsmottaket på helsestasjonen, med seksualopplysning og utdeling av prevensjon. Der kommer man jo borti masse forskjellige situasjoner. Noen alvorlige og noen mer komiske.
For eksempel, så kom det inn en ung innvandrerjente. Hun hadde levd hele sitt liv i Sverige og oppført seg deretter. Nå skulle hun reise til hjemlandet for å gifte seg og var selvsagt redd for at det skulle bli oppdaget at hun ikke var jomfru. Borzoo ringte legen som tilhørte helsestasjonen og rådførte seg og de ble enige om at jenta skulle komme inn på mottaket noen timer før avreise å få sydd igjen "skaden". Det ville nemlig ikke holde så lenge, så hun ble nødt til å førføre brudgommen ganske raskt etter at hun hadde ankommet sitt fedreland, og ikke vente til brylluppet.  Og vi vet jo hvordan menn er når det gjelder sex, så da hun kom tilbake kom hun fornøyd inn på ungdomsmottaket og fortalte at alt hadde gått fint. Mannen var blitt lurt og alle var fornøyde og hun hadde livet i behold.
En litt søtere historie er de to som Borzoo i sitt hjerte kaller Romeo og Juliet. De var pur unge og satt på venteværelset. Og der satt de. Og satt. Til slutt kom Borzoo ut og sa at nå skulle de snart stenge, så det var på tide å fortelle hvorfor de hadde kommet. Hånd i hånd tasset de inn på kontoret hans og litt brydd fortalte de at nå hadde de vært sammen så fryktelig lenge, så det var på tide å begynne med sex.Ok, sa Borzoo og fortalte litt om at det egentlig ikke var så viktig å begynne med det ennå osv. Og spurte til slutt hvor lenge de egentlig hadde vært kjærester. Fem dager, svarte de forelsket.
Ikke alle som kom inn på Ungdomsmottaket var like unge. En dag kom det inn en eldre kvinne og ville ha p-piller. Borzoo forsøkte å forklare at i hennes alder var det nok ikke fare for å bli gravid, men kvinnen ville likevel ha pillene. Du må komme hjem til meg så skal du få se hva jeg gjør med dem. Og hjemme hadde hun de nydeligste planter og vekster du kan tenke deg. Hun blandet nemlig p-piller i blomstervannet og hormonene gjorde at plantene vokste seg store og flotte. Et nyttig tips til dere der hjemme.

2 kommentarer:

  1. Her står du foran den store oppdagelsen - selv om det er ei dame som har oppdaget det først. Kjøper gjerne aksjer i den forretningen.
    Jan

    SvarSlett
  2. He, he! Tror mine små puslete blomster også kunne trengt noen slike piller:-)

    SvarSlett