mandag 31. januar 2011

Kjærester

Kjæreste har man ikke i Iran. Enten er du singel og plutselig er du gift. Men det er jo ikke lett å være tenåring og ikke ha kjæreste, og det finnes alltid en utvei.
Borzoo hadde en kjæreste. Det gikk for det meste ut på å tenke ut en plan for hvordan man kunne gi henne en hemlig lapp uten at noen så det og som regel var dette nøye planlagt sammen med kompiser. Disse sto vakt mens Borzoo stakk til henne en lapp. Viss det ble oppdaget var de ille ute og spesielt jentas ære sto på spill.
Likevel ville Borzoo ta henne med på kino. Tre dager før filmen begynnte fikk han kjøpt to billetter. Og det var et kunststykke å få levert den ene til henne. Men det gikk, og da dagen kom gikk hun inn på kinoen alene. Der satt hun mens de viste film om Sjahens familie, noe som var obligatorisk før selve filmen, så ble lyset tent og slukket igjen før hovedfilmen. Da gikk Borzoo inn og ble vist plass av kinosjefen, og ingen kunne si noe på at han "tilfeldig vis" hadde plass ved siden av henne. Han holdt henne i hånden under hele filmen, men var så redd for å bli oppdaget at han ikke fikk med seg noe av handlingen. Ti minutter før filmen var ferdig gikk han ut, så ingen skulle forstå noe.
Hver helg reiste familien på stranden ved det Kaspiske havet. Det var den gang det var lov for kvinner og menn å være på stranden samtidig. Jentas familie var også der og Borzoo fikk det for seg at han skulle stupe fra 5 meteren for å vise henne hvor tøff han var. Så etter en større lunsj gikk han opp på stupebrettet og angret seg veldig da han så ned, men det var ingen annen utveg enn å hoppe. Så det gjorde han, og landet på magen med et digert plask. Han gikk helt uberørt ut av vannet og greide akkurat å kaste seg bak en busk før han spydde som en gris. Hvor imponert hun egenlig ble er jeg litt usikker på.

1 kommentar:

  1. Ottilia :)31 januar, 2011

    Haha! Har en svak anelse om hvor jeg fått mine evner til å finne på masse tull fra :P

    SvarSlett